...
Mastno lasišče in suhe konice – kaj narediti?

Naši lasje lahko imajo od lasišča do konic popolnoma različne potrebe. Če imate mastno lasišče in suhe konice točno veste, kaj mislimo.

Preberi več
...
Kako izbrati najboljše kokosovo olje za nego kože

Tokrat vam predstavljamo nekaj nasvetov pri izbiri kakovostnega kokosovega olja, najboljšega za nego vaše kože. Žal se vse pogosteje pojavljajo izdelki, rafinirani z različnimi sestavinami in pojav izkoriščanja živali, ki ga uporabljajo nekateri proizvajalci. Zato vam predstavljamo nekaj nasvetov, kako izbrati olje, ki bo najboljše za vas, kot tudi za okolje in živali.

Preberi več
...
Rutinska nega kože izboljša kvaliteto življenja

Ljudje kupujemo najrazličnejše kozmetične izdelke in smo vsak dan v stiku z njimi.

Preberi več
...
Vpliv čustev na lepoto kože

»Zaljubljenost nas naredi lepše« je znana fraza, ki se uporablja po vsem svetu. Dobri učinki pozitivnih čustev, kot sta sreča in zadovoljstvo, na stanje kože so dobro razumljeni, čeprav so znanstveni dokazi redki.

Preberi več
...
Kako izbrati pravilno zaščito pred soncem

Prihod poletja in sončnih dni je pred vrati in samo eno vprašanje vam ne da spati: »Katero zaščito pred soncem izbrati?«. Med kremami, mlekom, olji, spreji...več ne najdete sami sebe. EVEXIA je tukaj, da vam pomaga poiskati idealno vrsto zaščite za vašo kožo!

Preberi več
...
Kodrasti lasje - pravilna nega za naravne ali zravnane kodraste lase

Ne glede na to, ali ste privrženec gibanja »nappy lasje«, (sestavljanka iz angleških besed »natural - naravni« in »happy – srečni«) ki spodbuja, da pustimo lase v njihovi naravni obliki in teksturi, so kodrasti lasje (naravni ali umetni) praviloma vedno bolj suhi, občutljivi in lomljivi.

Preberi več
...
Najhujši sovražniki občutljive kože

Občutljiva koža...ali res vemo, kaj je občutljiva koža? Ta članek sem se odločila napisati za vse, ki imajo težave s kožo, saj sem v zadnjem času tudi sama imela podobne težave. V tem prispevku bom delila svoje številne ure raziskav in osebnih izkušenj, da vam pomagam skrbeti za vašo občutljivo kožo.

Preberi več
...
Rozacea – pogosta kožna težava

Preden ti zaupam več o rozaceji, naj najprej povem: imam kombinirano kožo (mastno na čelu, nosu in bradi, vendar suho na licih).

Preberi več
...
Razkrivamo 10 mitov o koži, ki jih moraš poznati

Ko bi le vedeli, kako si poškodujemo kožo, ne da bi se tega zavedali, ker smo se navadili mitov, ki jih vsakodnevno slišimo: krema za sončenje preprečuje porjavitev, naravni izdelki so popolnoma neškodljivi itd. Zahvaljujoič temu članku želimo razkriti mite, ki jih slisišimo tako pogosto, da boste lahko resnično poskrbeli, ...

Preberi več
...
Kako ustvariti popoln make-up, ki bo držal cel dan, brez popravkov?

Hej, zelo smo veseli, da te lahko pozdravimo na svoji strani, kjer bomo govorili o lepoti, ličilih, make-upu, skrbi za kožo in še in še! Danes ti predstavimo trike, kako ustvariti popoln make-up, ki bo držal ves dan, brez popravkov. Ker prihaja čas poletja in toplih, sončnih dni, bodo nasveti prišli ravno prav. Pa začnimo!

Preberi več

Prikazanih 10 od 10 objav