Iščeš lepoto. Najdeš sebe.

...
...
Naša zgodba

O EVEXI-ji

EVEXIA je platforma za vse kozmetične izdelke, ki jih potrebujete, da se boste v svojem telesu počutili najlepše in najboljše. EVEXIA ni trgovina, niti iskalnik, niti ne prodaja izdelkov. Je mnogo več. EVEXIA je platforma, kjer na enem mestu najdete ponudbo neštetih spletnih trgovin številnih blagovnih znamk, kar vam bistveno poenostavi nakup in skrajša čas, ki ga porabite za izbiro svojega popolnega izdelka. Naša inteligentna orodja in premišljena kategorizacija izdelkov vam hkrati še dodatno poenostavita pot do svojega željenega izdelka. Ko izdelek najdete, ste samo z enim klikom preusmerjeni na spletno stran, kjer ga enostavno kupite.

Naše poslanstvo in vizija

Verjamemo v dobro počutje vsakega posameznika. Želimo, da se naši uporabniki lahko brezpogojno individualno izražajo in pokažejo svojo lepoto. Sprejemamo ljudi takšne, kot želijo biti in si jih želimo pri tem spodbuditi, da svojo (p)osebnost tudi poudarijo. Pri EVEXIA želimo ljudem pri tem pomagati tako, da jim ponujamo številne blagovne znamke, izdelke in inspiracijo. EVEXIA skrbi za to, da vsak najde kozmetične izdelke primerne zase, na najbolj hiter in udoben način. Odkrivanje novih in primernih izdelkov za vas postane prijetna izkušnja, ki je vedno bolj preprosta, saj vsak dan zberemo in kategoriziramo izdelke, da jih še hitreje

najdete. Z uporabo EVEXIA platforme najdete točno tisti željeni izdelek iz številne ponudbe, ki ste si ga vedno želeli. Naš cilj je ustvariti najboljše pogoje za digitalizirano nakupovanje kozmetičnih izdelkov. Za razliko od klasičnega nakupovanja in iskanja primernih izdelkov po več trgovinah, kar vzame ogromno časa in energije, ponuja naša platforma hitro in udobno rešitev, neštete izdelke, ki jih druge trgovine ne ponujajo in izbiro med ogromno možnostmi, da lahko najdete točno tisti izdelek, ki je pravi za vas. S kategorizacijo izdelkov in orodji za prilagoditev, si nakupovanje personalizirate in prilagodite svojim željam in potrebam.

...
...
Kdo smo?

Naša zgodba

V letu 2020 smo ugotovili, da je iskanje kozmetičnih izdelkov precej težko in nepregledno, posebej pri iskanju izdelkov za specifičen tip kože, las ali posameznika. Večina spletnih trgovin so zgolj prodajalne, kjer z enim klikom pridobite njihove izdelke in kjer je za stranko pogosto težko, da najde najbolj primeren izdelek zase. Ko smo ustanovili platformo EVEXIA je bila naša največja želja, da ustvarimo mesto, kjer lahko naši uporabniki odkrijejo raznoliko kozmetiko, ki jim bo pomagala pri ustvarjanju svojega lastnega stila in najboljšega jaz-a, s pomočjo katerega se bodo v svoji

koži počutili najboljše. Ljudem želimo ponuditi najbolj enostavno in hitro pot do popolnega izdelka za vsakega posameznika. Poiskali smo način, kako lahko najdete kozmetične izdelke, ki ste si jih vedno želeli in jih potrebovali. EVEXIA našim uporabnikom trenutno omogoča izbiro med več kot 2000 blagovnimi znamkami in več kot 90.000 izdelki, ki resnično pašejo k vaši osebnosti. Med njimi najdete tudi butične in ročno izdelane izdelke, ki ste jih do sedaj našli le s težavo. Želimo postati vodilna platforma za ponudbo kozmetičnih izdelkov, prilagojenih željam in potrebam posameznika.